Velkommen venner

Heeey venner og velkommen til vores blog.
Glad for I læser med, og vi vil bare sige vi glæder os SÅ meget til festen! I vil herinde finde gode mad- og tøjvaner inden festen, så I er maks klar på at give den gas. Se godt ud og wear dit sickeste swaggercloth med STYLE.
Og husk at leve livet fuldt ud. Man lever jo kun én sølle gang
#YOLOSWAG/H*S*G

-Shh, fortæl ikke alt for mange om bloggen, ellers bliver den MAINSTREAM.

mandag den 29. oktober 2012

Stil for begyndere

Det kan være svært at beslutte sig for hvilke #genbrugsklæder, man skal vælge, når man skal til sådan en unik fest som HSG, og jeg vil derfor lave en lille guide til jer, som let kommer i tvivl og har brug for lidt råd:

Stil 1: "Jeg er i dyb kontakt med mit indre Jeg"-tøjstilen



Denne stil er SÅ original, og den viser virkeligt, hvor unik og individuel man kan være med nogle få stilændringer. Skjorten er en helt almindelig skovmandsskjorte, og bukserne er fundet i pigeafdelingen hos #Folkekirkens Nødhjælp - SÅ ironisk!
Med et ikke-plejet skæg og mærkeligt farvet hår lykkedes det virkeligt for denne person at være unik på sin egen måde!

UNIQUE FASHION TIP #1: 

Det hele handler om accessories - bemærk den unikke øl i hans hånd og det sexede bælte om hans mave!

Stil 2: "Falsk nostalgi fra 70'erne"-stilen


Denne stil er bare SÅ original, og den viser hvor individuel og nostalgisk, en hipster kan være. Outfittet består af lyseblå trompet-cowboybukser, en sort (ironisk) "I<3NY"-T-shirt og en skind/pels-jakke direkte fra den inderste række af mors klædeskab (hvis også DIN #mor var glamourøs i sin ungdom). Stilen fungerer helt igennem, og det ironiske skæg giver en helt speciel aura over ham. 

UNIQUE FASHION TIP #2:
Læg mærke til solbrillerne, som bæres udenfor i mørket. Disse er en af de mest stensikre måder for en #hipster at vise, at han/ hun er unik og ironisk! En måde, som passer perfekt i den mørke atmosfære, en HSG-fest frembringer!


Det var alt for denne gang, nu skulle i gerne have en idé om, hvad i kan tage på den 9. Der vil selvfølgelig komme flere #FASHIONTIPS såvel som nogle råd til alle jer stærke og uafhængige tøser derude!

#FASHION #HIPSTER #UNIK #IRONISKMODE

Ingen kommentarer:

Send en kommentar