Velkommen venner

Heeey venner og velkommen til vores blog.
Glad for I læser med, og vi vil bare sige vi glæder os SÅ meget til festen! I vil herinde finde gode mad- og tøjvaner inden festen, så I er maks klar på at give den gas. Se godt ud og wear dit sickeste swaggercloth med STYLE.
Og husk at leve livet fuldt ud. Man lever jo kun én sølle gang
#YOLOSWAG/H*S*G

-Shh, fortæl ikke alt for mange om bloggen, ellers bliver den MAINSTREAM.

torsdag den 1. november 2012

1-2-3-HJEMLØS!


Der er så mange muligheder - men alle ved jo godt hvilken #stil der er den fedeste. Og dagens indlæg her på denne forhåbentligt inspirerende side skal bruges på at lære jer mere om stilen over alle stile. Jeg taler naturligvis om #hjemløs-i-dyrt-tøj-stilen.

Det ville være alt for mainstream og kedeligt at se rig ud - så det vi beder jer gøre inden I er skal læse guiden må være at smide jeres Ralph-skjorter i den nærmeste genbrugsvogn (så det kan gavne andre).

Det er derfor os en glæde at præsentere dagens guide:

1-2-3-HJEMLØS!

1: ØDELÆG DE BUKSER

Hvis du gerne vil forbindes med #hjemløs-i-dyrt-tøj-stilen fungerer normale cowboybukser slet ikke. Det optimale ville selvfølgelig være at finde noget tilfældigt i genneren, men til de af jer der aldrig rammer heldet. Bare chill dudes, vi har løsningen! Find dine strammeste bukser (klem den røv ned i et par tight pigebukser drenge, den kan sagtens være der) og derefter er der to veje; du kan enten klippe huller (men det kan nemt gå galt) eller også kan du gøre det på den hårde måde (men vi lover det ser SÅ swaggercool ud bagefter).
VIS DIT #HAD TIL DEN MODERNE VERDEN! Du kan gnide dig mod den kapitalistiske asfalt og samtidig få det fedeste resultat!

HUSK BLOT: Hvis du gerne vil ligne den spontane type, der lever efter gadens regler skal du ikke vælge at gøre det med gamle gucci/levis/g-star bukser, tænk hvis nogen så mærket..!!
#Asfalt-swag




2: GØR NOGET ANDERLEDES VED DIT FJÆS

Vi kender det alle sammen, når vi sidder i vores retro værelser, nyder synet af farverne i lavalampen og chiller med noget #Indie eller lytter til den dejlige pro-christianit #Raske Penge. Vi tænker på alle swaggerkongerne og tænker - they really did it. Men hvad gør dem egentlig cool?

Du behøver ikke lave musik, du kan også blive kongen af undergrunden ved bare at se speciel nok ud. Det essentielle er dit ansigt - "first thing you show, now they know". Efter de har set dit super specielle hjemløse ansigt, er resten kun ren bonus.
Det ukontrollerede hår får manden til at gå fra normal til #hjemløs
DERFOR: alle der kan bedes gro et skæg. Alle der kan bedes lade deres hår gro til en ukontrolleret længde (uden det er grimt). Alle der kan bedes se træt ud og mærket af undergrundens hårde miljø.

3: SKOENE - SLIDTE MEN STILEDE

Som i nok ved er #vans det ultra sikre valg for tiden. MEN DET ER ALTSÅ IKKE SÆRLIG HJEMLØST!!! Hele budskabet med livsstilen er jo at ligne en der har været igennem en masse! Og det signalerer vans slet ikke! Vi var nede i genbrugsforretningen og finde et par gamle aflagte converse sko, og de fungerer godt! #Converse har nemlig været så mainstream, at det er på vej ud igen - dudes har indset, det er kikset at alle har haft dem. Og det er her vi slår til igen! De var heldigvis hullede og i to forskellige farver!
#Den hullede stil signalerer "min personlig er ikke hel, jeg har også mangler. Jeg er et dybt menneske"

1-2-3-Hjemløs er slut, håber I er inspirerede. Her er én der fører stilen helt ud!
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar