Velkommen venner

Heeey venner og velkommen til vores blog.
Glad for I læser med, og vi vil bare sige vi glæder os SÅ meget til festen! I vil herinde finde gode mad- og tøjvaner inden festen, så I er maks klar på at give den gas. Se godt ud og wear dit sickeste swaggercloth med STYLE.
Og husk at leve livet fuldt ud. Man lever jo kun én sølle gang
#YOLOSWAG/H*S*G

-Shh, fortæl ikke alt for mange om bloggen, ellers bliver den MAINSTREAM.

mandag den 5. november 2012

Pige med stil

HEEEEJ alle sammen! 
Nu er det jo snart ved at være fredag og H*S*G, og hvad skal man så egentligt tage på, for ikke at ligne nogen af de andre?
SIMPELT! VÆR ORIGINAL.
Hvis dette er svært, er her dog nogle tips til, hvad man kan gøre for at skille sig maksimalt ud fra mængden:

STIL 1: "Jeg er kunstnerisk og har hat på"-stilen.


Denne stil er meget individuel, og viser fuldstændigt, hvordan man skal skille sig ud uden at være #goth eller nøgen.
Stilen er faktisk meget simpel og sommeragtig - En enkel hvid top fra #Bilka under en grov skjorte fra den lokale Genbrugsforretning. Så vidt som muligt skal man gå efter maskuline skjorter som #skovmandsskjorter eller dem, som amerikanske #byggearbejdere bruger.
I denne stil er det dog #accessories, der bestemmer. Læg mærke til det kosmetiske #halstørklæde, som har den ene funktion af eye-candy. Et #tørklæde, som man let ville kunne finde i en genbrugsforretning eller i #bedstemors sommer-halstørklæde-skab (Nogen har det).
Tørklædet står dog ikke alene. Denne individualist har valgt en frisk fedora med blomsterfor som hat, hvilket fungerer fremragende sammen med de monotone nuancer, der er hendes tøj.
Naturligvis toppes stilen af med et par Ray-Ban af modellen wayfarer.

FASHIONTIP 1# IMPORTANT!!!!!
Hvad der er utroligt flot på denne model er også hendes farvede hår - unaturlige hårfarver er forbeholdt de få, og derfor er en hipsters næstvigtigste våben mod mainstream-kulturen en bøtte hårfarve!

Stil 2 "Instagram-tryk med original, personlig tekst samt denim-vest"-stilen.


Dette er en stil, som kombinerer forskellige elementer af hipsterkulturen - denim, Instagram og den obligatoriske hat. Det essentielle er her, at denim-vesten er flere numre for stor, og at hendes t-shirt har fået et meget personligt præg med Instagram-printet og det smukke, følsomme #citat.
Man kan akkurat ane, at modellen har en sort i samme stil som den fra stil 1, og jeg har derfor valgt at tage stilen med i mine overvejelser.

FASHIONTIP 2#
Alternativet til at lade sit hår hænge uredt er, at klippe det i en hybrid page/mullet type hår eller få et #sidecut så vildt, at mor bliver flov og far finder bæltet frem!

Stil 3: "Jeg har fundet en pige-hipster-generator på nettet, og har derfor uendeligt mange tøjkombinationer"-stilen.

Dette er blot et tilfældigt eksempel på en stil, som man kan lave på den helt unikke "hipster girl generator". #Tørklædet fra stil 1 går igen, ligesom den maskuline skovmandsskjorte. Også hatten og #Ray Ban Wayfarer går her igen.
Som underdel har modellen her en blomstret sag, der også skulle være let at finde i den lokale genbrugsbutik. Skoene er meget farverige og vil være et klart hit, når modellen her træder ind i det mørke lokale, der udgør #Horsens Statsskoles kantine.
"Hipster-Girl-Generatoren" kan findes på følgende hjemmeside:
http://www.dolldivine.com/hipster-girl-dress-up.php

FASHIONTIP 3#
Hvad der netop kan anes er en sort Pink Floyd t-shirt. T-shirts med bands, som kun ældre mennesker hører er et klart hit i anti-mainstream kulturen. Andre eksempler på bands er Saybia, ukendte hiphop-kunstnere, udøvere af dubstep og Big Fat Snake. Hipster eller ej, alle elsker Big Fat Snake!


Stil 4: "Alle #hipstere har #skæg, selv pigerne"-stilen





Ja, overskriften var nok forklaring nok i sig selv, men ovenstående billede understreger også vigtigheden i tykke #briller og #uredt hår! Går man og ikke lige har råd til et par ægte Ray-Ban, fungerer et par 3D-briller uden glas fra biografen næsten ligeså godt!


Mange hilsener fra HSGYOLOSWAG-holdet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar