Velkommen venner

Heeey venner og velkommen til vores blog.
Glad for I læser med, og vi vil bare sige vi glæder os SÅ meget til festen! I vil herinde finde gode mad- og tøjvaner inden festen, så I er maks klar på at give den gas. Se godt ud og wear dit sickeste swaggercloth med STYLE.
Og husk at leve livet fuldt ud. Man lever jo kun én sølle gang
#YOLOSWAG/H*S*G

-Shh, fortæl ikke alt for mange om bloggen, ellers bliver den MAINSTREAM.

torsdag den 8. november 2012

#Hipstermania #H*S*G #YOLO$WAG

Hej ZØDE læsere!
Dagen i dag bød på intet mindre end #FASHION #SHOW @Horsens$tatsskole med selveste #H*S*G-teamet! Showet var exeptionelt og fyldt til randen med #inspiration til den fortvivlede lille #hipster. Deltog man i de festlige begivenheder på #first #row, ville man med garanti ikke være i tvivl om, hvad man skal iføre sig i morgen til den ultimative #HIPSTER #PARTY. Hvis man, i forsøget på ikke at være for #mainstream, ikke så showet, kommer her en opsummering af de #outfits som skilte sig mest ud:



Dette outfit har den ægte #hipster #feel! Det repræsenterer helt præcis denne sæsons største trend - #PRINT. Vi kan simpelthen ikke få nok af print! Hvis du er en rigtig #vovehals (eller bare desperat forsøger ikke at være for mainstream) skal du kombinere flere slags print... i ét outfit! Jo mere, jo bedre! Fyr alt det printede tøj på, du har i din #garderobe og drys en lækker hipster #attitude ud over dig selv.




#Skovmandslooket var et hit blandt publikum! Men det overrasker jo ikke nogen? Skovmandslooket er jo #ORIGINALT. Du går aldrig galt i byen iført en #trashy ternet skjorte fra den lokale #2hand shop! 



#LagPåLag er også blandt sæsonens mest populære trends! Som vi ikke kan få nok af print, kan vi heller ikke få nok af lag. Jo flere lag, jo bedre! Smæk alle de skjorter, du har på - hvad end det er paisley printede, ternede, neonfarvede eller fuldkommen slidte skjorter - og trask ind til #festen med #SELVTILLID.


#Oldschool stilen holder 100p og er det sikre valg! Hvis du ifører dig ovenstående outfit, vil du med garanti udstråle #hipster og alles blikke vil være rettet mod dig. Gå ind og rod lidt rundt i fars gamle klæder og udvælg de mest #oversize #retro #jakker, der findes i hans samling og ta' dem på! Kombinér evt. denne trend med #LagPåLag-trenden. Husk, det er for #mainstream at være underdressed! Så på med alle dine #hipzter #capz og ta' #kærnelæder tasken under armen!


Vi elsker #kaffe og kan jo slet ikke få nok! Eller det er faktisk ikke helt sandt... En omgang #chai #latte er også helt fortrinligt! Så bryg en kop og fyld den med enten #café #au #lait eller #chai #latte og bring den med til årets fest! Og husk endelig #unisex overskægget i anledningen af #movember og de ultracool #glasses (uden styrke selvfølgelig)!



Sidst men ikke mindst: #Hipster #attituden! Dén er vigtig (hvis ikke det allervigtigste!) Du er ikke en ægte #hipzter, hvis ikke du tilsætter dit mest #fashionable outfit en smule attitude i form af det mest selvfede #careface!



Efter showet var jeg så heldig at komme med om #backstage for at chatte lidt med de #læxi modeller, hvor jeg fik lov til at tage et par #photos af dem og deres lækre outfits:






PS. Totten, pelsen og den opknappede skjorte (både til piger og drenge) er et #MUST til årets største #HIPZTER #PARTY, som løber af stablen i morgen aften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar