Velkommen venner

Heeey venner og velkommen til vores blog.
Glad for I læser med, og vi vil bare sige vi glæder os SÅ meget til festen! I vil herinde finde gode mad- og tøjvaner inden festen, så I er maks klar på at give den gas. Se godt ud og wear dit sickeste swaggercloth med STYLE.
Og husk at leve livet fuldt ud. Man lever jo kun én sølle gang
#YOLOSWAG/H*S*G

-Shh, fortæl ikke alt for mange om bloggen, ellers bliver den MAINSTREAM.

søndag den 4. november 2012

Hipster

Vi vil her @H*S*G-teamet gerne gøre opmærksom på, vigtigheden i at #Hipster-H*S*G-eventet på fredag tages dybt #seriøst! Efterhånden som begrebet 'Hipster' er blevet en mere og mere #anerkendt og #kærkommen stil blandt #mainstreamen, føler vi os nødsaget til at henlede opmærksomheden på den oprindelige opfattelse af subkulturen #Hipster:

The subculture is associated with independent music, a varied non-mainstream fashion, independent political views, alternative spirituality or atheism, and alternative lifestyles.
Det er ultra mega vigtigt altid at have #ovenstående i @baghovedet og aldrig, vi gentager aldrig, overtræde disse simple #leveregler -  uanset eventuel modgang blandt #mainstreamen

Ps. Vi arbejder på at få statsstøtte til at oprette en nødtelefon for AH, "Anonyme Hipsters", for at udarbejde alt pres i måtte have fra omverdenen og mainstreamens enorme psykologiske pres på alle os 'Deep Down Hipsters'!


@Knowledge ! (Fokus er overvurderet - stof til eftertanke..)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar